BENQ SCREENBAR PRO MONITOR LAMP BLACK (9H.W4KWT.ES1)

151,50120,72

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 3 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi 9H.W4KWT.ES1
Valmistaja BENQ
Maksa erissä keskimäärin noin 7,60 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 181,60 - Lue lisää

Kuvaus

ScreenBar® Pro on maailman ensimmäinen monitorivalo, joka ylittää perinteisten LED-työpöytälamppujen rajat. Tämä innovatiivinen valaisin tarjoaa huipputason valaistuksen työpisteellesi, ja sopii myös erinomaisesti ultrawide- tai kaksoismonitoreihin.

  • Kaksivärinen LED näyttövalaisin
  • keskipisteen valaistusvoimakkuus > 1000 lx., 85 x 50 cm alueella yli 500 lx
  • yhteensopiva näyttöjen paksuuden kanssa 0,43-6,5 cm ja kaarevuuden kanssa 1000-1800R
  • Kirkkaus ja valon värilämpötila säädetävissä
  • Säästää pöytätilaa , automaattinen himmennys ja päälle/ pois
  • Virta USB-C liitännästä tai 15W verkkolaitteesta
  • Värilämpötilat: 2700-6500K
  • Väritarkkuusindeksi (Rf): Rf=96
  • USB-kaapelin pituus: 180cm
  • Mitat: 50 x 13,5 x 9,2cm
  • Nettopaino: 0,62 kg
  • Värivaihtoehdot: musta ja hopea

Erittäin laaja valaistus, keskipisteen valaistusvoimakkuus > 1000 lx., 85 x 50 cm alueella yli 500 lx ja 115 x 60cm alueella 300lx. ScreenBar Pro tarjoaa laajemman valaistuksen verrattuna LED-pöytävalaisimiin, tuoden runsasta ja miellyttävää valoa, joka sopii täydellisesti eri kokoonpanoihin, myös ultrawide tai kaksoismonitoreihin

Laaja yhteensopivuus, yhteensopiva näyttöjen paksuuden kanssa 0,43-6,5 cm ja kaarevuuden kanssa 1000-1800R. Patentoitu kiinnitysmekanismi varmistaa vakauden.
Kiinnittimen ainutlaatuinen takajalan rakenne takaa turvallisen kiinnityksen monitoreihin, joiden takaosassa on pullistuma, estäen nostokannattimen estymisen.

Epäsymmetrisen optiikan kehitys ja 3. sukupolven ASYM-Light™ -teknologia, näkömukavuuden parantaminen perustuu optimaaliseen tasapainoon työpöydän kirkkauden ja häikäisyn kontrastin vähentämisen välillä. 20 miljoonan säteilysimulaation avulla ScreenBar Pro saavuttaa 34 %* suuremman maksimikirkkauden. *Vertailussa ScreenBariin 45 cm korkeudella.

Esteetön kameran linssi
Kiinnittimen etureuna on tarkasti muotoiltu, jotta se ei estä verkkokameran linssiä ja on yhteensopiva erittäin kapeareunaisien näyttöjen kanssa.

Joustava kiinnitys
Kiinnittimen yläreunassa oleva epäsymmetrinen sahanhammasmuotoilu mahdollistaa helpon kiinnityksen ei-tasaisiin rakenteisiin monitorin yläpuolella, välttäen häiriöitä näytön yläreunassa olevan mikrofonin tai kaiuttimen kanssa.

Automaattinen päälle/ pois, ultraäänianturi havaitsee liikettä 60±10 cm säteellä näyttöä edessä ja sytyttää valot automaattisesti istuessasi. Valot sammuvat viiden minuutin kuluttua, jos liikettä ei havaita. Loistava tapa säästää energiaa.

Reaaliaikainen automaattinen himmennys:
Mietitkö, kuinka kirkas valaistuksen tulisi olla silmiesi suojaamiseksi? Reaaliaikainen himmennys säätää valaistuksen suositellun 500 lx mukaiseksi American National Standards Institute (ANSI) -standardeilla, mikä vähentää silmien rasitusta pitkän käytön aikana.

Säädettävä värilämpätila ja kirkkaus
16 kirkkaus- ja 8 väri-lämpötilasäätöä, jotka noudattavat ANSI-standardeja, tarjoavat mahdollisuuden säätää valaistusta erilaisten tarpeiden mukaan. Tutkimusten mukaan viileä värilämpötila 6 500 K edistää keskittymistä, neutraali värilämpötila 4 900-6 500 K tarjoaa mukavuutta silmille, ja lämmin värilämpötila 2 700-3 000 K edistää rentoutumista lukemisen aikana ja auttaa rauhoittumaan sen jälkeen.

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Lisätiedot

Paino 1,43 kg (kilogramma)
Valmistaja

Tuotekoodi

9H.W4KWT.ES1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BENQ SCREENBAR PRO MONITOR LAMP BLACK (9H.W4KWT.ES1)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *