CANON Mirage 8&12 Color Edition V24 (2641V060)

924,00736,25

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Saatavilla 8.10.2024
Toimitusaika Tulossa 8.10.2024

Tuotetiedot

Tuotekoodi 2641V060
Valmistaja CANON

Yritysleasing - edullinen vaihtoehto omistamiselle. Lue lisää!

Maksa erissä keskimäärin noin 46,20 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 1 107,90 - Lue lisää

Kuvaus

Kuvaus
Mirage on markkinoiden edistynein ammattilaistulostuslaajennus monenlaisiin sovelluksiin, mukaan lukien Adobe Photoshop, Illustrator ja InDesign. Mirage on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Tämä kätevä, nopea ja joustava työkalu tarjoaa markkinoiden parasta tulostuslaatua ja sopii täydellisesti taide- ja valokuvatulostukseen sekä painopalveluyritysten käyttöön. Joustavalla Miragella annat luoviin projekteihisi eloa ilman pituusrajoituksia.
Tuotteen ominaisuudet
  • Työskentele nopeammin ja tehokkaammin
    Mirage tekee huippulaadukkaasta tulostuksesta helppoa. Helppokäyttöisen, selkeän ja ammattimaisen käyttöliittymän ansiosta kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, työkalut ja asetukset ovat aivan kätesi ulottuvilla. Pääset tulostamaan muutamassa sekunnissa ja voit minimoida käyttäjävirheestä johtuvien kalliiden virhetulosteiden riskin.
  • Säästä aikaa usean kuvan tulostuksella
    Säästä aikaa tulostamalla kaikki haluamasi kuvat kerralla. Sinun tarvitsee vain määrittää kunkin kuvan asetukset, ja Mirage asettelee ne tehokkaasti tiiviiseen, helposti leikattavaan muotoon.
  • Ei ikäviä yllätyksiä
    Mirage-esikatseluikkuna näyttää tarkan lopputuloksen. Siitä voit tarkistaa sekä kuviesi asettelun että tulosteen tarkat värit. Tämän pehmeän korjausvedoksen avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja saat lopputuloksesta juuri sellaisen kuin itse haluat.
  • Tarkka värintoisto
    Mirage tukee kaikkia väritiloja ja jopa useita väritiloja, kuten RGB- ja CMYK-tilaa, samassa asiakirjassa. Mirage on suunniteltu erityisesti valokuva- ja taidetulostukseen, sillä se tarjoaa parasta mahdollista tulostuslaatua.
  • Mirage Stand-Alone
    Mirage Stand-Alone -sovelluksella tulostat tuettuja tiedostoja ilman isäntäsovellusta. Sinun tarvitsee vain vetää PDF-, JPEG- tai TIFF-tiedostot tai kansiot Mirage Standalone -sovellukseen ja tulostaa. Et siis tarvitse Photoshop-, Illustrator-, InDesign- tai muutakaan vastaavaa sovellusta.
  • Rajoitukseton
    Mirage tukee rajatonta määrää erikokoisia tulostimia yhdellä lisenssillä. Sovelluksella ei ole pituusrajoituksia, joten voit tulostaa helposti myös panoraamakuvia. Mirage tarjoaa ammattimaista tulostusta ilman rajoituksia.
Yleistä
Luokka Apuohjelmat – tulostustöiden ja tulostimenhallinta
Tuotteen tyyppi Lisenssi
Alusta Windows, MacOS
Kieli Englanti, saksa, ranska, italia, espanja
Lisensiointi
Lisenssien määrä 1 lisenssi
Järjestelmävaatimukset
Tuettu käyttöjärjestelmä Microsoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Apple MacOS X Lion 10.7, Apple MacOS X 10.6.8, Apple OS X 10.8 Mountain Lion, Windows 8 (32/64 bits), Windows 8.1 (32/64 bits), Apple OS X 10.9 Mavericks, Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) tai uudempi
Lisävaatimukset Adobe InDesign CS4, Adobe Photoshop CS4, Adobe Photoshop CS3, Adobe InDesign CS3, Adobe Illustrator CS3, Adobe Photoshop CS5, Adobe InDesign CS5, Adobe InDesign CS6, Adobe Photoshop CS5.5, Adobe Photoshop CS6, Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Elements 6 or later, Adobe InDesign CC, Adobe Illustrator CS4 or later, Adobe Illustrator CC

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Lisätiedot

Paino 0,087 kg (kilogramma)
Valmistaja

Tuotekoodi

2641V060

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CANON Mirage 8&12 Color Edition V24 (2641V060)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *